نظام مدیریت روانکاری چیست؟

در مجتمع‌های صنعتی، روانکارهای گوناگون با هدف کاهش اصطکاک، حرارت و افزایش کارآیی و ساعت کارکرد مفید در انواع تجهیزات و ماشین‌آلات بکار می رود استفاده نظام‌مند از این روانکارها نقش بسیار مهمی در اثربخشی آنها در افزایش قابلیت اطمینان مجتمع‌های صنعتی دارد. نظام مدیریت روانکاری (Lubrication Management System (LMS)) یک نظام مدیریتی در سطح سازمان است که به سازمان کمک می کند با مدیریت نظام‌‌مند روانکارها و دارایی های مرتبط با آنها، بصورت مؤثر و اثر بخش اهداف خود را دنبال کند. در واقع LMS شامل مجموعه اقداماتی در حوزه‌های راهبری، برنامه ریزی، پیاده سازی، و پایش برنامه‌ها است که با هدف اطمینان از بهینه‌بودن اقدامات در حوزه روانکارها در مجتمع‌های صنعتی استقرار می‌یابد.  شرکت آرنا افق خاورمیانه با تکیه بر توان تخصصی و تجربی خود، خدمات استقرار نظام مدیریت روانکاری را مبتنی بر استانداردهای ISO 55000 و ICML 55 ارائه می دهد.

خدمات استقرار نظام مدیریت روانکاری آرنا شامل چه بخش‌هایی است؟

روش آرنا برای استقرار نظام مدیریت روانکاری در مجتمع‌های صنعتی شامل چهار مرحله ارزیابی، ممیزی، اجرا و پیاده‌سازی،و ارزیابی و بهبود است. در هر کدام از این مراحل، ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همین الان شروع کنید

روش استقرار نظام مدیریت روانکاری در آرنا، از ارزیابی اولیه شروع می‌شود. در گام نخست باید سطح بلوغ مدیریت روانکاری در مجتمع صنعتی ارزیابی شود. با انجام این ارزیابی اولیه که کمتر از ۱۰ دقیقه از وقت شما را می گیرد، گزارش بلوغ مدیریت روانکاری در هفت بعد و بیست معیار برای شما تهیه و ارسال خواهد شد.

سوالات متداول

چرا به ارزیابی نیاز دارم؟
ارزیابی به شما کمک می کند وضعیت فعلی مدیریت روانکاری در مجتمع صنعتی خود را بهتر دریابید، نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی و فرصتهای بهبود را پیدا کنید. در حقیقت ابزار خودارزیابی آرنا، روشی ساختاریافته بر اساس استانداردهای معتبر است که به شما اجازه می دهد میزان همراستایی بین فعالیت های حوزه روانکاری و اهداف اصلی سازمان را مشخص نمایید و بصورت گام به گام بسوی بهینه سازی آنها با هدف افزایش قابلیت اطمنیان و کارایی مجتمع صنعتی قدم بردارید.
چه تفاوتی بین ارزیابی اولیه و ممیزی وجود دارد؟

ارزیابی اولیه در حقیقت ارزشیابی گسترده و سطح بالایی از وضعیت نظام مدیریت روانکاری شماست و با هدف شناسایی حوزه های اصلی برای بهبود و بهینه سازی انجام می شود. این مرحله ماهیتی کمتر رسمی دارد و اغلب توسط کارشناسان مجتمع صنعتی و بصورت خوداظهاری قابل انجام است.

از سوی دیگر، ممیزی روشی رسمی و نظام مند و مبتنی بر حوزه های عملکردی چرخه مدیریت روانکاری است که میزان همراستایی و مطابقت بین اقدامات جاری با اهداف کنترلی مندرج در استاندارد را بررسی می کند. این مرحله باید توسط فرد متخصص خارج از مجتمع صنعتی و بر أساس معیارهای عینی و مشخص از پیش تعیین شده انجام شود.

فرایند استقرار نظام مدیریت روانکاری چقدر طول می کشد؟

زمان و منابع مورد نیاز برای انجام کل فرایند استقرار نظام مدیریت روانکاری به میزان پیچیدگی مجتمع صنعتی و سایر مؤلفه‌های اختصاصی آن بستگی دارد. البته مرحله خودارزیابی (که توسط کارشناسان مجتمع صنعتی انجام می‌شود)، و تهیه گزارش اولیه جمعاً کمتر از یک روز زمان می برد. برنامه ممیزی LMS نیز یک برنامه پنج روزه است که توسط کارشناسان آرنا در محل سایت مجتمع صنعتی بصورت حضوری انجام می‌شود.

چه مستنداتی دریافت خواهم کرد؟

در پایان مرحله خود ارزیابی، گزارش اولیه در هفت بعد و بیست معیار ارائه خواهد شد. پس از آن در مرحله ممیزی، گزارش تفصیلی از وضعیت نظام مدیریت روانکاری مطابق با استاندارد ICML ارائه می شود و مجموعه ای از اقدامات نظیر مصاحبه، مشاهده میدانی و بررسی مستندات را در بر می گیرد. همراه با این گزارش، حوزه های کلیدی که نیازمند بهبود هستند، به همراه نقشه راه استقرار نظام مدیریت روانکاری بصورت زمان‌مند و همراه با معیارهای کلیدی موفقیت در هر حوزه ارائه می شود.

با کارشناس آرنا افق تماس بگیرید